Ajankohtaista lappilaisessa korkeakoulutoiminnassa!

Avoimia yliopisto-opintoja verkossa ja lähiopetuksena. Tutustu tarjontaan opintopolku.fi:ssä! (30.6.2017)
Lapin yliopiston opintovaatimusten mukaisia opintoja on laajasti tarjolla verkko-opintoina sekä kontaktiopetuksena Rovaniemellä yliopistolla ja yhteistyöoppilaitoksissa mm. kesäyliopistoissa, kansanopistoissa ja kansalaisopistoissa.

Talvikaudella Skeematerapian koulutusohjelma (27.6.2017)
Lapin kesäyliopisto toteuttaa Skeematerapian koulutusohjelman kevään 2018 aikana Rovaniemellä. Skeematerapian koulutusohjelma antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet soveltaa skeematerapian työmenetelmiä ammatillisessa työskentelyssä asiakkaiden kanssa. Skeematerapia on tunnelukkojen työstämiseen kehitetty terapiamuoto. Skeematerapia on uusi, 1990-luvulla kehitetty kolmannen sukupolven integratiivinen terapiamuoto, joka yhdistää eri terapiamuotojen parhaat ominaisuudet.

Miten tunnelukkoja voi avata? (27.6.2017)
Lapin kesäyliopisto toteuttaa Avaa tunnelukkosi –kurssin marraskuussa Rovaniemellä. Tunnelukko on lapsuudessa opittu tapa ajatella ja reagoida elämämme eri tilanteissa. Kun tunnelukko aktivoituu, lukitumme toimimaan lapsuudessa opittujen selviytymismallien keinoin. Aikuisuudessa tunnelukot aiheuttavat ongelmia henkilökohtaisessa elämässä, työssä, vapaa-ajalla, parisuhteessa sekä ystävyys- ja ihmissuhteissa.

LUONNONVOIMAA OPETUKSEEN - Nyt koko hankkeen materiaalit saatavilla. (12.9.2016)
Tule mukaan Lapin kesäyliopiston järjestämään luontokasvatuksen täydennyskoulutukseen! Luontolähtöinen ja toiminnallinen henkilöstökoulutus on suunnattu varhaiskasvattajille, esi-, ala- ja yläkoulun- sekä lukion opettajille. Koulutusta järjestetään jokaisessa Lapin seutukunnassa. Koulutuksesta saat mukaasi myös omassa opetuksessa helposti hyödynnettäviä valmiita opetuspaketteja. Lähde mukaan monipuolisessa ympäristössä toteutettavaan innostavaan ja inspiroivaan koulutukseen!

Lue tuorein uutiskirjeemme! (30.8.2016)
Kesäyliopiston tuoreimman uutiskirjeen voit lukea alla olevan linkin kautta!