Ajankohtaista lappilaisessa korkeakoulutoiminnassa!

Tammikuussa alkaviin Avoimen ammattikorkeakoulun polkuopintoihin 60 op ja väyläopintoihin 30 op avautuu ilmoittautuminen perjantaina 22.9 klo 8:00.

Tammikuussa alkavat seuraavat koulutukset:

Päiväopintoina:

Liiketalous (tradenomi), Rovaniemi ja Tornio

Monimuoto-opintoina:

Tietojenkäsittely (tradenomi), Tornio

Liiketalous (tradenomi), Rovaniemi

Sairaanhoitaja, Rovaniemi ja Kemi

Sosionomi, Kemi

Restonomi, Rovaniemi

Ajankohtaisena ravitsemus (19.9.2017)
Kiinnostus ja tieto ravitsemusasioista jatkaa kasvuaan kuluttajien ohella myös monien alojen työ- ja asiantuntijatehtävissä toimivilla.

Avoimia yliopisto-opintoja verkossa ja lähiopetuksena. Tutustu tarjontaan opintopolku.fi:ssä! (30.6.2017)
Lapin yliopiston opintovaatimusten mukaisia opintoja on laajasti tarjolla verkko-opintoina sekä kontaktiopetuksena Rovaniemellä yliopistolla ja yhteistyöoppilaitoksissa mm. kesäyliopistoissa, kansanopistoissa ja kansalaisopistoissa.

Talvikaudella Skeematerapian koulutusohjelma (27.6.2017)
Lapin kesäyliopisto toteuttaa Skeematerapian koulutusohjelman kevään 2018 aikana Rovaniemellä. Skeematerapian koulutusohjelma antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet soveltaa skeematerapian työmenetelmiä ammatillisessa työskentelyssä asiakkaiden kanssa. Skeematerapia on tunnelukkojen työstämiseen kehitetty terapiamuoto. Skeematerapia on uusi, 1990-luvulla kehitetty kolmannen sukupolven integratiivinen terapiamuoto, joka yhdistää eri terapiamuotojen parhaat ominaisuudet.

Miten tunnelukkoja voi avata? (27.6.2017)
Lapin kesäyliopisto toteuttaa Avaa tunnelukkosi –kurssin marraskuussa Rovaniemellä. Tunnelukko on lapsuudessa opittu tapa ajatella ja reagoida elämämme eri tilanteissa. Kun tunnelukko aktivoituu, lukitumme toimimaan lapsuudessa opittujen selviytymismallien keinoin. Aikuisuudessa tunnelukot aiheuttavat ongelmia henkilökohtaisessa elämässä, työssä, vapaa-ajalla, parisuhteessa sekä ystävyys- ja ihmissuhteissa.

Lue tuorein uutiskirjeemme! (30.8.2016)
Kesäyliopiston tuoreimman uutiskirjeen voit lukea alla olevan linkin kautta!